Det bidde inget

Kl 05,00
🌤 2°C

Var ut på prommis med Roffe på förmiddagen, gick igenom Strong, var på PMU en sväng…. jag inte så mkt under gårdagen. Började jobba kl 14, jobb fram till 17 hem och byta kläder och så iväg till lokalen. Gjorde mig iordning och klockan var väl ca 17.50 så POFF så blev det svart som i graven, strömmen gick. Vi trodde först det bara var i huset men nej det hade gått i hela stan! Så jag inväntade alla så fick vi vända hemåt. Om jag hade vetat nått så hade jag ju laddat upp min högtalare. Vi har kört med värmeljus och andra ljuskällor förr så det hade jag fixat. Det stod planerat på Happis hemsida men ingen har ju vetat om det så så planerat har det inte varit.

Dennis och Lise kom hit när jag inte hade något pass. Vi åkte till Pia, hon hade ström så då fick vi lite kaffe. Bejan, Joel och Lina var där, de har kommit för mammas 85 års dag, så det var jätte roligt att träffa dom. Lina har jag inte sett på över 3 år tror jag ❤

Stigit upp 05, bytte tur med Mari, hon gillar inte mornar, så då slipper jag kvällen idag. Nu blir det läsa HB, sen fixa frillan och så iväg till jobbet.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: