Massage

kl 05,30
☀️ 5°C

Underbar morgon, vaknade tidigt, hade klockan på 06,30 men vaknade en timme innan. Jag la mig rätt tidigt igår eller tidigt för att vara mig, klockan var strax efter 23.

Jag var ledig igår, så skönt, var på prommis med Roffe, det var 17 grader varmt så det var ärmlöst och jeans och jag ångrade att jag inte satt shorts för jag svettades. Vi var till Kalix en sväng jag och Savannah, hon hade sitt samtal. Sen var det dag för massage hos Nina Kitti, ben massage, jag har ju så jävla onda ben mellan varven. Och dom kändes flera kilo lättare när jag gick ut. Hon är så bra Nina, de säger alla som varit hos henne.

Var en sväng till lokalen, vår Nina hade precis startat sitt Dans pass och jag har inte varit på det så jag ville se hur det var, det är ju som bra att veta vad kollegan gör ifall kunderna frågar. Men så ringer min telefon och jag blev fast rätt länge med det så jag ides inte smyga in igen.

Var sen och pussade på bebis Freya en timme, hon är så söt, så lugn och tillfreds med livet. Hon hade fått en så fin grej som hon kan ligga i. Man kan ställa in den så den vaggar henne, slutar när hon somnar, börjar om igen om hon vaknar, vilka grejer!

Beemoo Rocker Babysitter, Black
Dom är så spaciga idag!

Var så full i energi när jag kom hem så jag tog med mig Roffe på en till prommis runt i stan. Så skönt, det var ju ännu varmt ute så jag tror det inspirerade mig till en till prommis. Jag är så beroende av vädret. Jag blir så orkeslös när det är kallt ute, vill inte göra nått! Så igår spirade det i hela kroppen!

Det ser ut att blir fint väder idag oxå, men lika varmt bli det nog inte. Det var ju tio grader vid den här tiden igår, bara 5 idag. men jag hinner ut på en lite prommis ändå innan jag ska iväg och jobba. Men nu fixa frilla, korrar och sen tänkte jag och mitt ex gamla (inte gammal i år, hon är 9 år yngre än mig :D) brutta ut på ranten en sväng.

Be safe out there


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: