Wow vilken start

Zumba Gold hade sin nystart igår, 20 st tar jag in. Men det är alltid någon borta varje pass, igår var vi 18 på plats och det var inte trångt alls. Man kan med god marginal hålla avståndet. Jag är ju själv dålig på det, jag har aldrig haft någon gräns ni vet som man brukar säga att du har en naturligt sköld, min är totalt väck 🙂 Så nu med covid så har jag fått lära mig att tänka på avståndet… och det är fortfarande så att jag glömmer rätt ofta!

Men det var så roligt, tror att låtlistan togs emot rätt bra. Vi hade några gå runt i rummet låtar och den första gick jätte bra, den andra blev lite svårare, så jag måste själv komma på hur jag ska cua så de hör och ser. Jag hade en ny deltagare och hon hade så kuuuul sa hon. Det här var verkligen jätte roligt! Då blir man glad ❤

Toning passet direkt på det. Det kändes tufft där ett tag, mina axlar dog men då har jag en tango med mycket axlar i Gold. Sen benen i slutet var så att jag vet inte om de orkar hoppa men det gick. Roligt var det, ösigt värre och kuuul hade vi ❤

Nu ledig från pass idag, det ska bli skönt, sen kör vi på torsdag och söndag igen.

🤩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: