Premiär

Zumba Fitness igår, bara 6 bokade men ack så ösigt! Det sjöngs och tjoades, vi dansade och svettades, roligt som vanligt. Jag kör ju nu 19.10, jag har haft 18.00 i många år men piloxingen är med högintensivt och jag kände att det blir så stressigt för mig att hinna hem byta kläder och dra iväg, jag jobbar ofta till 17. En dag i veckan går bra men när det blir flera dagar så blir det så stressigt. Så vi bytte tider jag och Nina, bättre för piloxingen som nu har mer folk och bättre för mig, zumban jobbar jag sakta men säkert upp igen. Zumbisar är inte benägna att träna så sent. Tänk i Luleå startar flera pass kl 20 först, de tycker att 19 är för tidigt! För mig skulle det vara perfekt men då tror jag inte att jag skulle ha någon i lokalen. I Happis är 18 en bra zumba tid verkar det som.

Idag är det premiär på Zumba Gold eller premiär är fel att säga säsongens uppstart är kanske bättre. Jag har nu kört två omgångar ZG sedan 2014, den hösten hade jag första omgången. Då var vi 12 tror jag. Sen ökade det för varje omgång, vi fick byta till större och större lokal. Som mest var vi över 50 stycken. Sen fick vi byta lokalen från Aspen hyllan till A hallen INTE bra alls, vi delade lokalen med bordtennis ungarna, bara en gardin emellan. Vi störde dom och de störde oss. Ljudet blev inte bra… det är ju så högt till tak där så ljudet blev jätte konstigt, då tappade jag några kanske 10 där. Nå vi fick byta lokal ner till B hallen, där körde jag en omgång, inte heller så bra, 10 till rök där. Vi öppnade vår egen lokal, vi hann precis starta, ca 30 stycken kom så kom även pandemin och vi fick gå över till zoom. Omgången efter det var vi ca 20 och där är vi även nu, mer kan jag inte ta in. Många är ännu rädda för coronan, många säger jag kommer när det är över. Men till 50-60 pers kommer jag aldrig upp i igen, dels pga utrymme och jag tror inte det väcker sån popularitet mer.

👣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: