Vilken energi

Kl 06.00
☁️ 6°C

Jag hann det ena och det andra igår. Efter att jag kom hem från Strong passet med en enorm energi rusandes igenom kroppen så tog jag Roffe på en prommis och efter det körde jag igenom Gold. Fixade med spaet, satte i mer klor städade lite, tog bort skräp, hade på bubblorna rätt länge för att blåsa ur det och sen bytte jag filter innan jag stängde det igen. Vi tömmer det imorgon så kan jag skura det på onsdag.

Övningskörde med Savannah lite grann. Det var stor skillnad från i lördags, då var hon mest hysterisk! Övning ger färdighet. Fixade med tvätten, hängde, förde in i skåp, tog ner, hade ut tvätt det var ju så fint väder. Städade undan lite grejer från altanerna, började förbereda för att det blir vinter. I veckan tar jag bort från Rasmus balkong vad han nu har där.

Städade lokalen, så dammigt!!! Vi måste ta en dag med storstädning där. Torka av maskinerna ordentligt, alla vikter. Vi har sånt man prutar på, det är skit bra man sprutar på och låter det bara torka. Men jag skulle vilja kunna lägg ut allt på golvet och riktigt torka av dem. Kunderna torkar av efter varje användning men lite extra kärlek till alla vikter behövs. Mina sticks behöver oxå en redig avtorkning, där torkar oxå deltagarna av dem efter varje användning men ändå, en sväng extra. Sen alla lister osv. Vi har ju inte så mycket grejer så det tar inte hur länge som helst men det är ju tiden, det är en stor lokal så det tar ju ändå tid att göra det.

Det sista jag gjorde igår var att göra bokföringen så nu är jag ikapp även där. Nina har fått sin del och det är bara att köra på. Betydligt bättre månad än juli men back är jag ändå hela tiden. Det täcker ju för hyran men sen betalar jag ju skatt nästan lika mycket som jag hyreskostnader och jag är tjänstledig vissa procent varenda månad. Så plus kommer jag aldrig att vara på detta. Men man får fortsätta så länge det är roligt men det är dyra roliga timmar måste jag säga.

Jag var så trött när jag satte mig i soffan. Orkade inte göra nått, somnade sedan på en gång, vet inte om jag ens hann landa på kudden 🙂

Idag blir det jobb kl 09, möte på skolan 14.45 tillbaka till jobbet, jobba det sista och efter det bara hem och svida om och till lokalen för ett pass zumba fitness…. eller nej, jag börjar ju inte 18 idag, jag börjar 19.10 så jag hinner landa litegrann iallafall. Så det blir nog samma visa ikväll, man sover innan man landat på kudden 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: