Super pass

Vi var 9 igår på Strong, de som var första gången tyckte det var jätte roligt. Det har samma intensivitet som torsdagens pass men rörelserna är enklare. Det var riktigt roligt! Svettig blir man och jobba får man! Så det fortsätter vi med så länge det kommer folk 🙂 Jag måste bara skriva om mina anteckningar så de är som i vanliga Strong, pga dom så tjorvade jag till mig ett par gånger, jag höll på att glömma sista delen i Q3 oxå tuuuur att jag har folk som kan programmet 🙂

Idag blir det zumba fitness, ingen ny låt idag. Har kört Strong och Gold korrar i helg, imorgon är det ju premiär och jag känner att har jag kört tillräckligt? Balanslåten är en tango men mycket räknande!!!! Musiken hjälper mig inte eftersom den inte är densamma under tex versen, två olika…. sen slutet…… OMG….. det blir till att köra slutet både idag och imorgon, jag tror jag ska göra om den, förenkla ta in mer balans där…. jag får titta på det idag.

😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: