90 mil och Strong Nation

Det har blivit nästan 90m mil efter vägarna denna vecka…. usch och jag som inte tycker rom att åka bil! Vi var ju och hämtade Savannahs epa igår från Boden. Nå nu är den här och ni börjas fixandet. Det var en hel del fix på den! Nå vi får se var allt slutar med denna bil då. Innan vi åkte hem så var vi hos Lise och tog en kopp kaffe. Dennis och Alicia var där och du skulle sett hennes min när vi kom. Va FAMMO!!!!

Vi var ut och körde igår, övade lite. Hon har ju kortet men varje bil är ju lite annorlunda. Man lär ju sig sin egen bil. Vi körde bakom järnvägen en stund. Men hon hade ju inte tid, de skulle komma och hämta henne, hennes kompisar så hon var mest stressad. Det blev lite kakkamakkara av det. Nåväl vi tar det idag, jag har sagt åt henne att minst två timmar ska vi ha.

Körde korrar på förmiddagen igår, Zumba Gold för hela slanten. Nu börjar det kännas som om ja det här blir nog bra. Efter att vi varit i farten med epan, var och handlade. Efter det var jag och hängde med Freya litegrann, har inte sett henne på några dagar. Annika och Tomas var oxå förbi hos oss. De satt ett bra tag, vi pratade och garvade på som vanligt. Sen var jag så trött så innan 23 var jag i säng.

Nu ska jag gå igenom Strong, kör LOW för andra gången nu, vi var 10 igår, 9 nu i morse så får se hur många avbokningar det hinner bli innan det är dags, det brukar vara lite så. Men spelar roll, det är roligt, vi är en stadig grupp på 6-8 på vanliga Strong om alla är i stan och lite samma folk kommer på LOW.

Det tar tid att jobba upp en grupp. Jag har kört Strong sen 2016. I början var vi 2, ibland 3 så höll det på länge i säkert 1 år om inte längre. Ibland var vi bara 1 person men ville denne så körde vi iallafall. Ibland kunde det smälla till och vi var fler. Sen ökade det till 5-6 och sista året på Fysio var vi oftast runt 8. Sen när jag slutade på Fysio så var det folk som blev kvar hos dom. Men de som alltid följt mig kom med mig. Hos oss var vi från början 4-5 och efter ett tag ökade det till 6-8 och där är vi nu, ofta kring det men rätt ofta oxå upp mot 10 och mer. Det har hänt att vi bara varait 1 person hos oss oxå ett par gånger men då har vi sett det som en liten typ PT timme, vi har stannat i programmet, gått igenom rörelser, hittat alternativ osv. Det har tagit sina år att jobba upp gruppen. Men det är bara att mata på, inte ge upp. Dina kunder kommer men det gäller att ha mycket reklam för sitt pass, mata, mata, mata sociala medier. Man måste själv tro på passet, vara service minded, se varje deltagare, se vad kan jag göra här för att hjälpa och vara villig att hjälpa. Jag tror på Strong, jag älskar Strong, jag vill att andra ska känna min passion för det då vet jag att jag kan dela den ❤ Så jag slår ett stort slag för Stong Nation 💪

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: