Pello

kl 04.30
☁️
4°C

Stigit upp före fan. Vaknade halv 5 och hade värk i min ena handled, jag har inte haft det på flera år! Nå jag var så pigg så jag klev upp. La mig på soffan, kollade tv, små slumrade till 05.30, då kokade jag kaffe! Tidningen kom vid 06. Kaffe och Happisbladet det är grejer det. Sen har jag läst Aftonbladet som jag alltid gör, fixat hämtningen av Savannahs epa, det strulade till sig lite från original planen, bloggat, skrivit kvitton och nu blir det fb, frillan och Zumba Gold.

Vid 10 bär det av uppåt morsan, hon väntar på oss så det ska bli roligt. Vi tar med kaffe och fika så tar vi ut henne på prommis och luftar huvudena en stund.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: