Så jävla trött

Kl 05.30
☁️
4°C

Uppe före fan kändes det som. Rasmus skulle väckas kl 05.30. Han stiger upp själv och har klockan på ringning men ibland somnar han om och han litar inte på sig själv att han faktiskt vaknar. Nå då stiger ju mamma upp och checkar. Men det spelar ingen roll, jag har och göra innan jag ska jobba ändå och vill vara uppe i tid. Det är så skönt att sitta här själv, ingen som stör mig, dricka kaffe, läsa Aftonbladet och blogga i lugn och ro. Sen brukar jag och Rasmus snacka lite innan han far. Vår relation har ju inte varit så bra så det är rätt skönt att kunna bonda lite extra med honom. Ni vet tonår och en sträng mamma som har koll! Han får se att mamma inte är en drake alla gånger, jag kan vara lite behaglig oxå 🙂

Var till läkaren i Sunderbyn igår. Vi åkte från Happis vid 12. Alla prover var bra, jag skulle ha lämnat avföringsprov men fick inget om det i kallelsen. I somras när den kom så fanns det med men inte nu. Så jag tänkte att de skippat det, sköööönt var min tanke. men nej det skulle vart med. Men jag kan lämna i efterhand så hör de av sig om det är något ovanligt. De undersökte mig och jag är lite öm på ett ställe i magen. Han var lite oroad över det. Men jag är på väg ner i ett skov, fick ju spy förra veckan och det är länge sedan jag gjort det. Vi diskuterade mina leder, en del säger att jag har nån reuma, andra läkare säger att det är min crohns som sattit sig på mina leder osv. Så jag vet inte riktigt vad jag egentligen har i dom. Men de vill inte hjälpa mig i och med att jag inte vill äta cortison. Jag blir ett monster när jag äter det, jag sväller upp och jag säger vad som helst, jag blir på enormt dåligt humör! Jag skäller ut folk och blir helt enklet odräglig! Det bara kommer jag kan inte stoppa det!. Han tyckte det var underligt i och med att jag blir påverkad av cortison, de symtom jag pratar om är inte ovanliga. Han sa att vi ska utreda nästa steg i medicinering om jag blir sämre men just nu är allt bra.

Efter vi var klar där så var vi till Storheden, Rasmus behövde lite grejer och sen var vi och käkade. Sen drog vi till Älvsbyn…. någon blev med epa 🙂

Nu ska de köra hit den, fatta!!! Jag hade aldrig gjort det! Men datum för det har vi inte satt än men kanske till helgen, vi får se. Vi betalar ju för det naturligtvis. Vi kom hem strax efter 19 igår och jag var så jävla trött så 20.30 var det godnatt för min del. Gick i säng, satte på tven och somnade som en stock! Klockan visar oxå att jag sovit bra, det var nästan fullpott. Fullpott på återhämtning men sömnen var inte riktigt i botten. Nå niin, nu facebook, frillan och dagens korrar, 8 anmälda på Strong igår, wooooow. Men det brukar bli lite avbokningar innan det är dags, då blir folk lite rädd. Det är helt i onödan, jag hjälper, jag ger alternativ hela tiden, alla jobbar utefter sin egen nivå, det är ju 100% för den personen. Men innan Strong så blir det lite jobb med start kl 11!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: