Semester

Kl 06.00
☁️
8°C

Vaknar upp till ett mulet Happis, fast enligt klart så kommer solen till dagen. Igår var det åter en härlig dag med 18 grader varmt och sol. Jag och Roffe var ute på en sväng, det var så skönt, jag riktigt njöt.

Idag har jag inte semester kom jag på, jag har ledigt för läkarbesök på Sunderbyn. Klockan 14 har jag tid där så det blir till att åka vid 12, det är ju vägarbeten lite här och där. Sen efter lassa och äta ute så åker vi till Älvsbyn och kolla på en epa åt Savannah. Så vi är nog hemma först till kvällen.

Jag drömde att mamma hade fått plats i Happis i natt. Jag öppnade messenger och där hade Annika lagt ut en bild på beslutet, hon skulle få flytta hit om 2 veckor. Jag tänkte jag skulle ringa henne idag från bilen när vi åker mot Luleå och prata lite. Det är ju så roligt nu när hon är piggare, hon pratar och berättar, frågar om vad som händer, får hon nån plats osv. Vad synd att inte Kalle hann uppleva detta piggare mamma. Eller ju det hann han ju, hon började ju piggna till i början juli nån gång och efter det har det hållit i sig. Vi pratade om det Kalle och jag att mamma är så pigg, han skrattade till och sa jo nu är hon svartsjuk igen, då är hon pigg ❤

Ja ja nu blir det facebook och frillan och sen göra sig klar för Luleå. Laddar upp powerbanks, tar med zoom mobben så Savannah slipper dela från min. Mitt batteri töms så fort. Sen tanka och köpa nån dricka och sen mot Luuuullleeeååååå.

Be safe out there

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Ethel
  Sep 01, 2021 @ 22:15:50

  Men vad roligt att Inger ska få komma hem till Happis, och att det löser sig så pass fort. Det är mycket värt för er barn att få ha mamma hemma i stan. För Inger kommer det nog kännas skönt att ni kan titta till henne lite när som, utan att behöva köra i flera timmar.
  Varm kram från mig ❤

  Svara

  • Anna
   Sep 02, 2021 @ 07:01:18

   Jo vet du hur skönt det ska bli Ethel. Vi ser verkligen fram emot det. Hon vill hit, hon är så klar nu igen och har varit det i 2 månader. Det är så roligt att prata med henne igen, när hon faktiskt pratar, svarar på frågor och frågar själv. Igår ringde hon mig flera gånger. Tänk va, det har hon inte gjort på ett par år iallafall.

   Det tråkiga med det är att hon inser var hon är. Hon är rätt ofta ledsen, hon gråter, hon sa en dag till mig -Hur har jag kunnat sätta mig i en sån här situation! Hur tänker du då frågade jag. Ja men att jag gått med på att bo här! Jag sa att mamma det var ju Kalle, han ville ju ha dig de här sista åren av hans liv, han ville inte släppa dig ❤

   Men nu ser vi verkligen fram emot att hon ska få komma, vi har så mycket vi kan göra, vi är ju 3 stycken här. Vi ska gå och titta i affärer, det har hon inte gjort på iallafall 3 år! Vi ska gå ut och äta pizza, hon älskar Lei Lanis Mamma Mia. Hon kan träffa sina barnbarnsbarn oftare, hålla nya bebisen. Hon kommer få ett helt annat liv. Tänk att slippa åka 25 mil tur och retur för att hälsa på henne!!!! Vi väntar, alla väntar på henne nu.

   Svara

 2. Ethel
  Sep 03, 2021 @ 22:04:02

  Åååh Anna, vilken värme jag känner i det du skriver om er längtan att få hem Inger till stan. Hoppas det inte dröjer alltför lång tid. Kram ❤

  Svara

  • Anna
   Sep 05, 2021 @ 07:58:12

   Jo vi riktigt väntar, det ska bli så roligt att få ha henne nära. Tänk att bara kvista in på en kopp kaffe hos henne, sitta och prata och se till att hon har det bra. Tänk att kunna få rulla ut på stan med henne, att kunna ta med henne i en affär, att kunna ta hem henne på en julmiddag. Hon har inte varit in i ett riktigt hem sen hon flyttade dit! Och har är vi ju 3, Pia är pensionär, tänk vilket annat liv hon kommer att få. Hennes gamla vänner som fortfarande har minnet i behåll väntar på henne, de ska genast hälsa på. En del av mina boenden som känner mamma vill hälsa på henne. Hon är så glad själv att äntligen få komma hem ❤

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: