Underbart ute

Kl 05.30
☀️
8°C

Sista dagen på denna helg påbörjas idag. Imorgon är jag ledig. Men vilken dag det var igår. 18 grader varmt vad jag såg mitt på dagen. Jag passade på att ta två prommisar med gänget. Först en runda med en av tjejerna, hem till gruppis, tog en av rullstolarna och nästa varv. Då passade jag på att gå hem till oss en sväng. Det var så skönt ute, shorts och t-shirt, det var super väder.

Kom hem bytte till träningskläder och drog iväg till lokalen. Efter det super passet så var jag ännu så full av energi så jag drog iväg på prommis med Roffe, ingen lång men ca 25 minuter var jag ute. En skön kväll, det var ännu 16 grader varmt en perfekt nedvarvning efter ett perfekt pass. Jag riktigt njöt av kvällen. Fika och bastu på det, tittade tv en liten stund men sen var det dags att hoppa i säng. Kollade lite på de amerikanska nyheterna hur det är i Louisiana området, orkanen Ida drar ju in och befarar bli den värsta på 170 år, värre än Katrina.

Pratade med mamma igår, hon är så klar och frågar om flytten, har ni hört nått, när kan det bli. Hon börjar bli lite deppig nu, hon vill flytta. Jag har ingen här mer säger hon.

Nä nu blir det till att fixa frillan, kolla och uppdatera facebook och sen iväg till jobbet. Dagen ser ut att bli lika fin som igår. Om min ”gubbe” jag ska hänga med idag stiger upp i tid så kanske vi hinner ut på en liten prommis och köpa en grillad korv, det har han pratat om. Gårdagens saldo blev 31086 steg på klockan, så lite har benen pinnat på under gårdagen.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: