Mår illa

Kl 05.00
💨 (dimma)
4°C

Usch vaknar idag av att jag mår illa. Jag åt Nutella igår kväll och min mage gillade inte det. Jag satt på toa länge innan jag gick och la mig och imorse spydde jag. Efter det kändes det lite lättare iallafall.

Igår hade jag provtagningar, möte här i stan på fömiddagen. Sen var vi till Kalix Savannah hade möten där, Norbusmöte och Päivi.

Var på middag på Kukkolaforsen. Jag fick ju ett presentkort av Johanna som tack för att vi hållit i zoom under pandemin, att vi kämpa och tagit oss igenom det. Det räddade mig så hon, det hjälpte mig att stå ut ❤ Tänk att det blev så uppskattat, otroligt. Det var på en övernattning egentligen men vi har ju lite svårt i och med att vi jobbar motsatt helger till varann, sen får vi inte extra sem mitt under perioderna och denna gick ut nu sista augusti, sen har vi ju alla djur osv så vi frågade om vi gick äta middag istället och det fick vi ❤

Ja ja nu ska jag gör mig i ordning, jobbet kallar 07 och jag mår ännu illa!!!!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: