Strong Nation

Näst intill fullt pass igår, en deltagare kom med en obokad men jag visste det så denne var inräknad i bokningarna. Det är roligt med så mycket folk i lokalen, det blir ju mer stämning förstås. Det nya blocket gick bra förutom på ett ställe där jag rörde ihop två partier men det spelar ingen roll, deltagarna kan inte passet och märkte nog inget 🙂 Jag bytte bara plats på partierna märkte jag så de kom i fel ordning. Men jag lyckades rädda allt och inget kom i otakt. Det är det med Strong, varje beat har sin rörelse och varje rörelse har sitt beat. Men det gick som sagt obemärkt förbi. Och roligt var det! Jag fick ett meddelande av en av de nya deltagarna efteråt som skrev att det var så roligt att vara med och att jag är jätte bra som ledare, naaaaav vad snällt sagt ❤

På söndag kommer jag att köra LOW varianten av Strong. Strong finns i 3 olika nivåer, low, base och max. Vi kör alltid på minst base men många övningar på max. Nu märkte jag när jag körde med Ann-Sofi att det var jätte roligt att köra low och jag tror det kan locka folk, så na som är lite rädd att de inte ska fixa Strong. De kan börja där och sedan gå vidare om de vill.

😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: