Det va på pillonkarvat

Kl 05.45 🌤 4°C

….. som jag brukar säga! Jag har flera möten idag bla för mig själv och möten i Kalix med Savannah. Jag har sökt semester och fått den beviljad, jag hade lagt in om vikarie i systemet. men av någon anledning var den inte där ansökan om vick! Danne ringer mig igår och säger att hade du sökt vikarie. Jo sa jag det har jag, nej den finns inte på winlas!! Va faaan säger jag, jag vet att jag sökt. Det har hänt mig flera gånger att jag sökt, jag har haft folk med mig som sett att jag lagt in om vick och sen är dagar bara borta! Jag började ett tag tro att jag gör nått fel, att jag är knäpp som inte kan detta! Så jag började dra ut hur jag sökt innan jag loggade ut. Och det har hänt att jag fått gå in och lägga in turer på nytt. Nå jag mailade Linda på vick poolen och hon fixade det så jag kunde få min semester! Helt otroligt, hon är en stjärna så då kan jag gå på mina möten i lugn och ro. Och vi har jätte svårt att få vick just nu, alla är bokade. Tänkte att jag får styra om mina egna men Savannahs är läkare och med teamet så det blir svårare att få dom ombokade i närtid, det hade nog dröjt en månad iallafall och de är i Kalix till råga på eländet. Linda sa att det är nån bugg i systemet, jag är inte den första som råkar ut för detta att man lägger in och så finns dom inte kvar när man loggat ut! Så det gäller att ha dubbel koll på det då. Nu var det när jag behöver sem i september så upptäckte jag det själv under förra veckan då ag lagt in att turen kom inte in, gjorde om det och då var den där 2 gånger, tog bort en och båda försvann, gjorde om det igen och då först var den där. Jag bad ännu Ida dubbelkolla den så hon oxå såg den.

Ja ja nu ska jag fixa frillan och sen ska jag på det första mötet, men först provtagningar 🙂

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. anders l
    Aug 27, 2021 @ 07:31:45

    Nå voi jumala…… du skrev pillonkarvat, ja då var jag ju tvungen att läsa. Ha en bra helg nu. 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: