Hösten är här

Kl 07.30
⛅️
9°C

Får vi väl absolut säga! Nu var det lite varmare på morgonen ialf mot den sista veckan! De har ju lovat upp till plus 15 grader de närmsta dagarna och idag ser solen ut att vilja bryta fram. Jag tänkte att jag sparar spaet några dagar till och badar imorgon om det går. I tisdags var det jätte fin väder och jag tänkte först fråga om någon vill vara ute och köra toning men vis 19 tyckte jag ändå att det var tur vi var inne för det var kallt…. enligt mig iallafall.

Jag tänkte ringa mamma idag, det är så hemskt att prata med henne nu för att hon vill så flytta nu. Hon frågar varje gång, när får jag då flytta, de kan ju inte neka mig att komma hem. Hon sa en dag till mig -Anna hur kunde jag sätta mig i en sån här situation? I vilken tänkte du då frågade jag, nå svarar hon att jag flyttat hit!!!! Hon är så klar nu, hon kommer ihåg alla, hon frågar om alla, hon pratar på på ett sätt hon inte gjort på många år. Det är helt otroligt.

Idag blir det Strong Nation på Huset, eå roligt, vi var fullbokad grupp igår men sen kom en avbokning, det brukar bli avbokningar innan passet drar igång. På söndag har jag ju min low version av Strong så får se om det går hem i stugorna 🙂

Nå nu in på facebook, fixa frilla och sen gå igenom passet. Jag har ett nytt block idag, spännande 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: