Fullt pass

Hade full pass igår och 4 på reservlistan. Så trist att jag inte kunde ta in mer, förbaskade corona! Men säkerheten i första hand! Roligt var det, svettigt blev det, sång, tjo, tjim, mycket fart och energi!

Nina Mukka ska börja köra Body Combat på Korpen, så roligt! Jag älskar ju själv combat och hade jag inte blivit zumba instruktör så hade det blivit combat. Jag fick frågan från Fysioteket då jag var där men tackade nej. Det var då jag föreslog Nina och hon nappade. Hon kommer att ha två pass/vecka, måndag och torsdag. Torsdag börjar hon 19, då hinner jag avsluta mitt pass och hoppa över raka spåret till henne, de gånger jag kan och orkar 🙂 Jag kan stänga lokalen bara och gå in och städa sen 🙂

Idag har jag ledigt från pass, inget annat att göra heller, slutar jobba kl 15 så ledig kväll…. det blir skönt. På torsdag väntar Strong passet, just nu 12 bokade, sääger bara wooow!

👊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: