Zumba fitness

Wow vilket drag det var i Huset igår, Nina hade fullt pass och energin stod i taket. Jag körde mitt fitness pass efter henne och svettigt var det utav bara den! Så roligt, hoppas vi nu kan hålla detta med folk i lokalen!

Idag blir det toning passet, det är otroligt populärt. Fullbokat och 4 på reservlistan, fast avbokningar brukar komma under dagen. Så det blir säkert ledigt skulle jag tro.

Jag har tagit mitt ansvar som sekreterare i vår Haparanda Artic Ice Swimmers nu på morgonen och gjort en skrivelse som ska in till kommunen 🙂 Riktigt roligt att pyssla med den. Ja ja nu ska jag starta min dag, ska hinna gå igenom passet innan jobbet.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: