Så jäkla roligt

Vi hade ju vår lilla smyg premiär på kick in veckan. Det var så lyckat, så mycket energi, svetten sprutade i lokalen. Vi varvade varandra på scenen. Jag startade med uppvärmning och Zumba Fitness. Sen kom Nina och efter Nina körde jag zumba toning/ body toning. Efter det tog vi en liiiten paus och presenterade vår nya instruktör….. Ta daaaaaa Rollo Cevallos…. Rollo har tidigare varit instruktör på Korpen i 6 år men hoppade nu över till den andra sidan av väggen och in i vår lokal 🙂

Rollo kommer att hyra in sig hos oss, han har sin egen tid och sina egna priser. Så våra kort gäller inte för Rollo. Det gör ni upp med honom.

Det kändes jätte bra att ha med honom med oss, vi skrattade så det inte var klokt. Rollo är ju från Ecuador så ibland blir det lite missunderstandings och ibland vet han inte vad vi menar med vissa ord. Vi låg och strechade och Nina säger och så lyfter ni upp paketet, hon menar då mage rygg att man ”suger upp det mot taket” Rollo står där i pik och viskar till mig vad menar hon med paketet och jag förklarar i samma veva inser jag vad han tror att det är och vi började skratta så det inte var klokt!!! 😂

En rolig dag men mycket fart, mycket energi, skratt, utpumpade deltagare. Vi bjöd på lite nötter och frukt, Rollo hade med sig kombucha, dom gick åt båda flaskorna i ett huj, sååå gott och jätte bra för hela kroppen.

Nä nu ska jag skriva det andra linlägget, sen fixa frillan och sen starta dagen. Idag kör jag zumba fitness 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: