Ny vecka

Kl 06.30
🌥
5°C

Ny vecka, nya utmaningar som man brukar säga fast jag tycker det är bättre med nya möjligheter ❤ På House of Joy har vi Kick in vecka, gratis vecka för alla. Skolan fortsätter och Rasmus har första dagen som arbetslös ordentligt. Han blev ju arbetslös redan efter 6 veckor, var hemma 3 dagar och sen fick han ta över Stigs jobb när han gick på semester. Så det var ju bra.

Vi hade ju vår smyg premiär på hösten igår, det kan ni läsa mer om i inlägget före. För visst har ni sett att jag ofta gör 2 inlägg om dagen, detta för att ni som inte vill läsa om alla zumba eller kanske bara vill läsa om zumban vet var ni ska titta, det som går under Annas Dance & Enjoy, det är bara zumba där och vårt från lokalen.

Annars var jag så trött när jag kom från lokalen, 2 timmar av svettig träning så jag hoppade in i bastun, satt och tog ånga lääänge, sen blev det att hoppa i pyamasen fatkiskt. Dennis och Alicia kom en sväng och drack kaffe och tittade hur fammo ser ut. Danne slutade efter 21, vi tittade lite tv men sen var jag tvungen att gå i säng!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: