Pussat bebis

Kl 07.00
☁️
9°C

Var ut till Mia och fikade igår. Hon var trött så vi bestämde oss för att fika hos henne istället för att dra ut någonstans och fika. Hon hade en enorm huvudvärk, usch såg riktigt hurdana attacker det kom, stackars Mia. Men vi babblade på i en timme sen var jag tvungen att dra hem och fortsätta med mitt. Mycket att göra som vanligt.

Var och luktade och pussade på fina Freya en sväng på kvällen, hon är så otroligt söööt ❤ Hon bara sov och sov, det spelade ingen roll om hon bytte famnar, hon sov tungt ändå. Förutom lite fika och Freya så var det en riktig tråk dag igår. Det regnade av och till hela dagen, tidvis riktigt mycket regn. Så jag var mest hemma. Jag och Savannah var en sväng på Dollar och Ica men annars hände det inte mycet mer under gårdagen.

Nu starta dagen och alla korrar!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: