Zumba Gold

Nå niin, allt är ordnat in i pärmen, varenda korre är klar! Jag har bara dansat igenom dom en gång, igår körde jag lite. Idag ska det bli desto mer. Dagen ska ägnas åt Gold. Imorgon har vi vår kick in dag efter semestrarna, nästa vecka är det gratis prova på. Vi testade att lägga bjud med en vän, men det verkar som om tränande personer inte har vänner som tränar eller vill träna 🙂 Så vi ändrade till det gamla vanliga, gratis prova på vecka!

Pia och Tuula brinner ju för vinterbad och bada i vak. Pia är ett levande exempel på hur bra hennes kropp mår när hon får vinter bada. De ska försöka starta upp en vak på vår sida av gränsen. Alla har ju badat i Finland men nu med pandemin så har vi förstått betydelsen av att även ha en på vår sida av gränsen. Så olika möten är gjorda, visioner är på gång så nu behöver de Haparanda bornas stöd i detta. Det finns en sida på facebook där man kan gå in och rösta för förslaget.

Klicka på texten under vaken så tar den er till gruppen, så in och rösta med er 🙂

❄️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: