Regnet det bara ser ner

Kl 07.00
🌧
10°C

Stiger upp till ett kallt och regnigt Haparanda. Och regna ska det tydligen hela dagen. Nå de b lir perfekt för mig som behöver köra korrar och städa lite. Imorgon blir det kick in på House of Joy, det ska bli roligt.

Jag hade ju sovit lite natten mot igår, typ 2 timmar! Så på eftermiddagen somnade jag som en stock på soffan. Sov över en timme, nästan 2, skönt var det. For snabbt och handlade så jag skulle hinna laga mat innan Sara kom, Ninas dotter, hon flyttar på måndag till Uppsala, sen blir det stora världen för henne. Hon är ju född i USA, de kom hit när hon var 8 år. Så nu så har hon tänkt sig England eller New York så får se var hon tillslut landar. Det är en tjej med drivkraft så hon kommer säkert ditt hon vill i livet. Hon och Savannah for sedan till Sara där de hade lite tjej mys ihop.

Pia kom hit, vi gjorde upp hennes och Tuulas Haparanda Artic Ice Swimmers, de håller ju på att försöka få till ett isbad i Haparanda. Det kan ju bli vad som helst av det, det finns så många hälsofördelar med att vinterbada och visionerna för vad man göra är många ❤ Jag tror det kan bli hur bra som helst.

Efter hon for så kom Annika och Tomas, vi käkade lite glass och umgicks. När de sen for gjorde jag iordning alla korrar i pärmen, sorterade musik och hämtade ner det sista. Jag blev precis klar när Danne kom hem, vi pratade en stund men sen blev jag så jäkla trött så det blev sängen för min del 🙂

Idag blir det korrar och korrar, städa och städa, tvätta och tvätta. Jag och Mia ska på en fika vid 12 tiden men det är det enda avbrotten i min dag idag.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: