Vår resa 💕

Kl 07.00
☁️
13°C

Det har varit varmt de senaste dagarna trotts att det regnat och varit molnigt. Men vi har haft mellan 17-20 grader för det. Igår när jag kom hem från jobbet så sken solen och vi hade 22 grader på altanen. Fantastiskt!!!!

Idag tänkte jag ta en riktigt lång prommis med Roffe, det blir nog varmt idag igen….. bara det nu inte börjar regna! Enligt klart.se så ska det börja regna vid 08 och sen regna resten av dagen. Nå inte för det, jag gillar regn oxå och kan gå ut och gå i det men inte HUR mycket som helst heller 🙂

Savannahs första dag på T-skolan verkar ha varit ok. Mycket folk i klassen, oordning, hon fick inte den plats de lovat henne….. men vi får väl se hur det blir. Kanske de droppar av folk allt eftersom oxå. Hon tyckte det ändock kändes bra. Hon är lite orolig över att hon inte ska orka. Men jag sa till henne, det var tidigare det, idag är en helt annan situation. Hon har gjort så mycket i sommar, blivit starkare, modigare, fått mer självförtroende, hon har fått se att hon minsann klarar det om hon vill. Och det märks på henne. Kanske börjar min roddtur komma till den andra sidan… äntligen. Resan har varit lååååång, tuff, många steg fram och många steg bak. Mycket tålamod, många mil i bil, mycket försöka förstå, vara lyhörd, hitta lösningar, vara rädd, orolig och lycklig över framsteg. Se ljuset i tunneln, den som var svart har nu fått ett hål där fram och det kommer närmare ❤

På nått vis tycker jag Benjamin och Biancas Den blomstertid representerar vår resa, sättet de sjunger den på, deras fraseringar, otroligt fint. Sen när man vet vilken scenskräck Bianca har och ställer sig på scenen till Allsång på Skansen, så otroligt starkt. Hon visar att alla kan, alla kan lyckas med det man vill ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: