VĂ„r resa 💕

Kl 07.00
☁
13°C

Det har varit varmt de senaste dagarna trotts att det regnat och varit molnigt. Men vi har haft mellan 17-20 grader för det. IgÄr nÀr jag kom hem frÄn jobbet sÄ sken solen och vi hade 22 grader pÄ altanen. Fantastiskt!!!!

Idag tĂ€nkte jag ta en riktigt lĂ„ng prommis med Roffe, det blir nog varmt idag igen….. bara det nu inte börjar regna! Enligt klart.se sĂ„ ska det börja regna vid 08 och sen regna resten av dagen. NĂ„ inte för det, jag gillar regn oxĂ„ och kan gĂ„ ut och gĂ„ i det men inte HUR mycket som helst heller 🙂

Savannahs första dag pĂ„ T-skolan verkar ha varit ok. Mycket folk i klassen, oordning, hon fick inte den plats de lovat henne….. men vi fĂ„r vĂ€l se hur det blir. Kanske de droppar av folk allt eftersom oxĂ„. Hon tyckte det Ă€ndock kĂ€ndes bra. Hon Ă€r lite orolig över att hon inte ska orka. Men jag sa till henne, det var tidigare det, idag Ă€r en helt annan situation. Hon har gjort sĂ„ mycket i sommar, blivit starkare, modigare, fĂ„tt mer sjĂ€lvförtroende, hon har fĂ„tt se att hon minsann klarar det om hon vill. Och det mĂ€rks pĂ„ henne. Kanske börjar min roddtur komma till den andra sidan… Ă€ntligen. Resan har varit lĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„ng, tuff, mĂ„nga steg fram och mĂ„nga steg bak. Mycket tĂ„lamod, mĂ„nga mil i bil, mycket försöka förstĂ„, vara lyhörd, hitta lösningar, vara rĂ€dd, orolig och lycklig över framsteg. Se ljuset i tunneln, den som var svart har nu fĂ„tt ett hĂ„l dĂ€r fram och det kommer nĂ€rmare ❀

PĂ„ nĂ„tt vis tycker jag Benjamin och Biancas Den blomstertid representerar vĂ„r resa, sĂ€ttet de sjunger den pĂ„, deras fraseringar, otroligt fint. Sen nĂ€r man vet vilken scenskrĂ€ck Bianca har och stĂ€ller sig pĂ„ scenen till AllsĂ„ng pĂ„ Skansen, sĂ„ otroligt starkt. Hon visar att alla kan, alla kan lyckas med det man vill ❀

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: