Trängsel

Dansade igenom mitt Gold pass första gången igår, körde även igenom alla korrar som ska vara i på fitness passet, jobbat hela helgen så det kändes som om jag var helt virrig på passet men enligt Pia så syntes inte det. Men jag svamlade till det på ettpar ställen och det gick ju inte obemärkt förbi förstås. Men när 36-37 korrar varav 16 helt nya trängs i huvudet på en dag så skapar det lite kaos 🙂 Jag ändrar ju mycket under resans gång, när jag ser att det där är konstigt, det kändes inte bra så ändrar jag på det osv.

Usch bara jag nu kan starta allt! När allt är igång så är det ju inte ett helt pass som ska tränas in, då behöver jag inte dansa hela låten och inte alla låtar, då tar jag bara de nyaste och kollar ställen på låtar där jag vet att jag rör till det ibland.

Idag är det dags för toning passet, kuuul, det passet gillar jag och många andra. Det blir ofta många på det passet 🙂

💥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: