Regn och regn

Kl 08.00
🌨
9°C

Vaknar upp till ett regnigt Haparanda. Bara 9 grader ute, känns lite ruggigt! Gårdagen var fin och varm trotts att regn var utlovat även då. Men 20 grader varmt hade vi på dagen och 17 ännu på kvällen då jag kom hem. Så en fin dag. Får se nu om det är hösten vi tittar på.

Börjar ha lite panik över uppstarten på Gold, jag har inte dansat en enda låt än….. jag har inte hunnit det har varit så mycket som kommit i vägen hela tiden. Nå idag då, undrar om jag får till det idag. Ska köra mitt fitness pass först och sen börjar jag mata igenom Gold låtarna.

Ledig idag iallafall, jobb helgen är slut, känns skönt. Det var en bra helg, sol, varmt, det blev nån prommis, vi hade främmande från ett annat gruppis.

Ringde mamma igår, hörde att hon försökt ringa mig i lördags men jag jobbade ju så jag har missat det. Så hon hade pratat med de andra syrrorna istället. Hon hade varit så ledsen, jag har så tråkigt hade hon sagt, nu vill jag hem till Haparanda. Ringde upp henne igår då och hon sa till mig, jag måste ju få komma hem, när ska jag få komma hem. Lite virrig är hon mellan varven. Hon pratar om katten hon har, en mekanisk katt som om den vore levande. Vet du sa hon, den är så snäll, den ligger här med mig och den smiter ingenstans, när jag går så skriker den. Men sa hon jag skulle ändå vilja ha ett koppel till den så jag slipper oroa mig. Jag lovade henne att ta med ett nästan gång vi kommer upp men vi enades om att den är ju så efter henne så hon behöver nog inte oroa sig för det. Den smiter nog inte. Så hoppas nu hon kan få plats fort….

Nå niin, nu blir det att ta tag i dagen, facebook, frillan och korrar.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: