Kalle

Kl 05.00
☁️
16°C

Ja vi var ju på Kalles begravning igår. Det var tungt, Viktoria hade ordnat så fint, hon sa till mamma, jag hoppas du blir nöjd jag har gjort mitt bästa. Hon höll mamma i handen länge. Och hon hade verkligen ordnat det bra. Jag livesände ju hela begravningen för alla dem som inte fick vara med. Kyrkan tog bara in 40 och det är ju ändock corona än så det var begränsningar. Han fick sin sista vila i sin farfars grav som är en familjegrav, alldeles uppe framför kyrkan, där ska jag vakta porten sa Viktoria att han brukade säga. Han har nog sagt det åt mig oxå nångång när vi pratat om såna saker. Kom på det efter Vicke sa det, har nog hört det jag med. Jag förstår nu vad han menade med det. Det var tre gravar där tror jag och deras var närmast porten till kyrkan. Jag har inte så mycket foton i och med att jag livestreamade hela tiden men lite har jag.

Det var en fin dag, solen sken och det var över 20 grader varmt, allt kändes så perfekt ändå. En fin sångare i kyrkan, han hade jätte bra röst. Vi fick alla säga vårt hej då tom de som inte var där. Efter allt var klart så ville Petra och Linda ännu säga sitt hej då så jag riktade ner mobilen till Kalle och de fick sitt farväl. Alla sa sedan hej då till mommo, det var känslosamt allt men väldigt fint ❤

Nu är det bodelning och efter det så ska vi upp och tömma huset. Det mesta som är i där är mammas! Herreguuud vad ska vi göra med allt. Vi får ha loppis med det som vi inte vill ha och resten bär vi till PMU. Det är tydligen inte lite! Vi måste ju vara alla systrar på plats eller iallafall alla vi som är i Happis, annars går det ju inte. Det behövs släp och grejer, flera, för det går ju inte att köra fram och tillbaka flera gånger. Kanske jag får låna renhållningens craft, den är ju stor men inte täckt, då blir det att ha med sig presenningar och spännband.

När vi åkte upp så var det ett så konstigt moln när vi började närma oss Svanstein, det såg ut som om himlen öppnat sig och en jätte sug kommit ner från ett annat moln. Kanske det var portalen upp för Kalle, de väntade på honom.

Vi var väl hemma igen vid 17, då kände jag att jag måste få en prommis för att lugna ner magen från allt man ätit. Så jag ringde Bejan, Pian var oxå på väg dit så vi tog med oss Roffe och tog oss en prommis. Sen fyllde vi på allt igen och grillade varsin hammis här på gården. Annika och Tomas kom och vi käkade glass. Ett trevligt avslut på Kalles dag ❤

Nu kallar jobbet så fixa frillan och sen iväg. Har bytt tur med Anders, vi ska på middag ikväll på Kukkolaforsen.

Be safe out there

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Aug 14, 2021 @ 08:54:41

  ❤️ Fint avsked till Kalle ❤️ Livets gång… Mycket tankar och känslor!

  Och ni har det nu framför er, som jag precis avslutat… Dock så har jag gjort det lite pö om pö senaste 5-6 åren, mestadels själv. Vilken tur att ni är fler som kan hjälpa till 🙏 Kom ihåg att jag finns här om du behöver nåt ❤️

  Kram ❤️

  Svara

  • Anna
   Aug 14, 2021 @ 10:45:50

   Tack Nina ❤ Jo du har fått dra ertvlassmesta dels själv och jag säger tur att vi är fler ❤ I know I have you in my corner ❤

   Svara

 2. Britt-Mari Svelin
  Aug 14, 2021 @ 09:24:19

  Fint skrivet Anna❤

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: