Ledig från allt

Igår var jag ledig från allt, inget jobb och ingen zumba, det kan oxå vara så skönt ibland. Så jag vägrade tänka på något som har med det ena eller andra att göra. Pia var här på dagen. De lämnade in bilen till Toni, bilrutan skulle bytas. Så det tog ju sin tid. Vi hann göra lite vad som, var och käkade, fikade och lite sånt.

Sen på kvällen var jag och gjorde något jag inte gjort på säkert 2 år, jag var och körde Body Combat med Nina på Fysioteket. Tråkigt att det tar slut nu. Inte för att jag själv nu hinner dit så ofta men det blir en superbra träning mindre för Haparandaborna.

Idag ska vi till Kalix jag och Savannah, det har ju varit uppehåll med det nu under sommaren. Men hon har massor att berätta för Päivi när vi kommer dit idag. Päivi kommer att mötas av en hel annan unge än i våras.

Så nu, blir det att kolla ett nytt block till Strong, innan jag måste börja göra mig klar för avfärd 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: