Mycket i huvudet

Passet igår gick bra några var fan är jag moments 🙂 men det rätar ut sig lika snabbt som de kommer 🙂 Det är mycket i huvudet just nu. Mååånga olika korrar mycket nytt som ska in! Men det är roligt så därför gör man ju detta år efter år. Nu har jag kört på i denna takt i snart 8 år. Eller ja jag började ju med fitness 2013 i december, tror jag hade mina första låtar i slutet av december. Efter någon vecka tog jag mitt första egna pass, minns hur jäkla skit nervöööös jag var. Hade 1-2 pass/veckan. Sen 2014 gjorde jag både kids i April och Zumba Gold i September och började ha pass i det, hade 3 pass kids i veckan när det var som mest barn. 2016 blev det Strong Nation i september…. herreguuud det är oxå 5 år sen och 2018 i januari Zumba Toning. Så passen har utökats hela tiden från 1 till ofta 5-6 i veckan periodvis mer men alltid 3. Sen tillkommer det om jag kör extra någonstans. Så det blir en hel del mellan varven.

Idag blir det toning programmet, det är så jäkla roligt och uppskattat av dem som går på det, de gillar hårdkörning!

👊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: