Bloggar i åskan

Kl 06.30

13°C

Sitter och bloggar mitt i åskvädret, routern är avslagen men hotspottar från mobilen. Mullrar rätt friskt mellan varven. Men tror inte det blir värre än detta. Det har kommit rediga åskskurar. Bamse gick ut precis innan det började men efter första knallen stod han och gapade bakom dörren oh så fort har han nog aldrig kommit in 🙂

Jag och Nina var igår och fixade lite jox till vårt nya skåp i lokalen, det blir så fint. De gamla ska bort, vi ville ha vitt så det blir lite enhetligt. Det var lite litet men funkar. Sen var det jobb för mig i några timmar. Anders kom tillbaka efter semestern igår och nästa vecka kommer Minna sen är min helg fulltalig igen.

Vaknar igen med ont i huvudet, det var samma igår, en jäkla skallebank, den går över med en treo och myyycket kaffe men irriterande. Tror jag behöver bättre brillor, kör ju på Rustas 29.90 när jag sitter vid datorn eller läser.

Det känns så kul att komma igång på lokalen igen. Sommaren är ju alltid lite seg, folk semestrar, tar det lugnt, reser är i stugor osv. Men nu börjar det sakta men säkert öka på passen igen, folk börjar hitta tillbaka. Vi ska köra en kick in vecka i slutet på augusti så det blir kul.

Ja ja nu in på facebook, köra uppdateringar, fixa frillan, käka sig lite och sedan öva dagens pass för jobbet kallar in mig kl 12 idag igen.

Nå niin, då var den åskan över… de hade lovat mer till eftermiddagen men enligt klart så blir det inget mer nu 😦 Kollar vädret på fredag, vi har ju begravningen och de har lovat sol och 20 grader så det blir fint ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: