Fan vilken tur

Kl 06.30
🌧
14°C

Gud vilken tur jag hade som ändå trotts fint väder och varmt tog ner poolen i lördags. Det bar ju mig emot eftersom jag med all säkerhet hunnit bada ännu då, graderna hade garanterat blivit badvänliga. Men jag väderleksrapporterna var ju inte lovande för söndagen och resten av denna vecka. Och så har det varit, regn igår men varmt, det var runt en 20 grader på dagen. Det små skvättade hela tiden. Idag små skvättar det inte, det har öst ner precis! Jag hade haft ångest om jag inte fått ner den i lördags. När hade jag hunnit då? Jobbar nu 7 av 8 dagar, jag kör pass och har Kalles begravning på lördag i Svanstein.

Förutom bokföring, korre skrivande och städa i lokalen så var jag och sniffade på bebis med Dennis och Alicia, de var så fina. Alicia är så duktig, hon har så fin hand med små barn, man ser att hon är stolt när hon får hålla ❤

Fammos tjejer ❤

Nä nu är det bara att sätta igång dagen, lite facebook och uppdateringar där och sen fixa frillan och så träna korrar. Om det blir uppehåll så tänkte jag hinna iväg på en prommis med Roffe oxå. Ja jag har inget problem med sysselsättning iallafall.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: