Strong

Alltså jag blir lika begeistrad varenda gång jag hållit passet, det är så jäkla roligt, tufft, svettigt, det är verkligen ett kanon pass. Många har ännu semester, en del har börjat komma tillbaka, folk har hört av sig, vi har ännu sem men kommer snart. Det är ju roligt att vi har sån kontakt med våra deltagare, det är så härligt. Jag förundras lite över det varje gång. För man undrar ju själv var de tagit vägen så klart. Passet gick annars bra, 4 tappra själar på plats så jag fick köra ordentligt med dem, riktigt ösigt blev det.

💪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: