Mååååh mycket spännande

05.15
🌥
14°C

Steg upp klockan 05, läst lite Aftonbladet och nu hörde jag postisen komma med Happisbladet så jag ska ut och hämta det.

Jobbade igår, 09-18 men tog rasten på slutet så jag hann hem och byta om till Strongkläder. Slängde i mig lite flytande, kan inte äta innan passet, tog min powershot, min boost som jag tar en timme innan passet och sen var det bara att dra iväg.

Oh jag har en nyhet att berätta men får inte skriva om den än så ni får ge er till tåls lite i ett par dagar men sen kommer det, lovar ❤

Larry är lite deppig säger Pia, men jag tror han har ont oxå. Det är ju bara strax över 2 veckor sen, ja nå snart 3 han är opad. i 4 veckor ska ha ta det lungt, inte göra så mycket, risken för brock finns om han är i för mycket rörelse. Egentligen ska han tom gå kopplad på gården. Men han är ju inte så uppspelt av sig så det går nog bra att han är lös. Han livar nog till sig snart.

Lucifer och Roffe bondar mer och mer, de leker lite, Danne sa att Roffe dragit runt katten på sin filt genom huset igår. Så det är ju roligt att de har lite sällskap av varandra. Bamse tycker mest den är lite små jobbig den där katten.

Alicia kommer hit och sover hos fammo idag, Dennis och Lise ska ta in på spa på Cape East. Härligt för dom och få ligga och njuta i alla de olika baden och den 12 lavar höga bastun! Underbart.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: