Strong Nation

Idag kör vi Strong Nation. Det är ett så jäkla bra pass, det har verkligen allt. Det har även alla nivåer, man behöver inte gå ner och köra på golvet i bear position men kan gör det stående. Man behöver inte göra en armhävning på alla 4 man kan göra även den stående eller mot en vägg. Strong är ett super program, det har verkligen allt. Du kan köra på topp om du vill eller lägga dig å mitten, på low eller kombinera, idag känner jag att jag inte orkar detta, då gör man en lägre variant eller idag är så så jäkla pigg så hoppa är no problemas! Det är upp till varje deltagare själva, de äger sin träning.

💪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: