Jobbelijobb

Kl 06.30
☀️
12°C

Världens finaste Larry har flyttat igår. Det tog i hjärtat, det gjorde det, fällde några tårar förstås ❤ Men man kan inte vara ego, jag måste tänka med hjärnan inte med hjärtat. Larry får det bättre där, Roffe får det bättre här. De kom inte överens, det gick inte. Roffe hade blivit för rädd för Larry. Larry hade inte gjort något om inte Roffe hela tiden morrat åt honom, han blev så jäkla irriterad över det. Pratade med Pia flera gånger igår, fick foton när han ligger i soffan med Jussa, när han var på näthögarna och vakade över situationen. Men sen på kvällen sa Pia att han nog var lite deppad, han låg i sin säng och ville inte komma till soffan. Ja han var nog garanterat lite deppad oxå men jag tror oxå han var trött, det har ju hänt en hel del för honom under dagen. Och tänk att inte förstå vad som händer, ska jag bo här nu, var är min matte och husse, mina människor, var är mitt hus, mina kompisar katterna och den odräglige Rolf? Stackars lilla pojken men det kommer blir så bra Larry, bättre kan du inte få än där du är nu. Så mycket kärlek och så mycket att göra, det kommer att bli så bra ❤

Jobbade igår började kl 14 men var innan det på lite spännande saker med Rellu. Sen tog jag och Danne lite lunch på Lei Lani. Var på prommis med Roffe innan jobbet och sen var det jobb resten av dagen.

19 grader i poolen!!! Men jag slog på värmarna, det är fint väder ute och graderna steg från 12 till 14 på en timme så vem vet! Nä nu ska jag fixa frillan, dags för jobbet strax!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: