Sönderslaget

Vi skulle ju varit ute igår med toning gänget men det blåste utav bara den och jag var till Gobs terrass för att kolla, japp det blåste rakt in där. Det såg ut som om att det nog kunde blåsa som från sidan och då hade vi klarat oss för huskroppens skull men icke då! Sen såg jag att någon sparkat sönder en ruta i dörren. Första försöket på den rutan är gjord för flera veckor sen men nu var det åverkan på den ytterligare, nu var de igenom alla rutor men de har inte lyckats riktigt få sönder den sista rutan. De var hål i den, nästa spark tar de sig in i lokalen. Jag pratade med de som äger huset och fick svaret, – det finns inget av värde där inne, när men de kommer att klottra ner och ta sönder i lokalen. Det kommer att kosta mycket den dagen de tar sig in där! Sen är det ett tillhåll för droger, alkohol och annat häng där och det såg ut därefter så jag valde att vara inne med gänget.

Passet gick bra, roligt hade vi och svettigt var det. Precis som ett pass i zumbans tecken ska vara ❤

😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: