Mamsingen

Kl 06.30
☁️
12°C

Vi var upp till mamma igår jag och Pia. Vi åkte efter 09 och var hemma igen vid 15 tiden. Det tar ju nästan två timmar att köra upp ändå.

Men det var så roligt att träffa henne, hon var så pigg, hon pratade, hon förde ett samtal. Hon skrattade när vi sa roliga saker. Vi pratade lite om Kalle och hon sa att hon har svårt att sova, hon funderar mycket på honom. Och det är ju självklart, jag sa till henne du var ju längre tillsammans med honom än med pappa. Jo sa hon det var jag ju. Inte för att hon nu kanske har nån kolla på åren direkt. Vi frågade om hon nu vill flytta till Haparanda och det ville hon. Vi pratade om allt vi kan göra när hon kommer, bara gå ut med rullstolen en stund, käka en glass på torget. Gå och titta i affärer, undrar när hon gjort det sist! Vi sa att vi kommer att ränna hos dig så du blir less oss tillslut! Fina lilla mamma, det ska bli så roligt den dagen hon får komma till oss. Hoppas vi bara slipper vänta så länge…. så hon hinner uppleva Haparanda lite innan hon dör. Men jag har en känsla att vi kanske får ett rum snart till henne ❤

När vi kom hem var vi och fixade blommorna till Kalles begravning, det kändes oxå konstigt att köra förbi huset och man visste att han inte finns där längre. I normala fall hade vi stannat och plockat med honom till mamma. Jag kom på att jag köpte två bullar oxå igår till henne, det brukade vara en till henne och en till Kalle…. den blev kvar. Fotade huset när vi körde förbi, första gången utan Kalle. Mamma hann inte var in där fler gånger. Kalle skulle tagit dit henne i sommar men han var för dålig, han orkade inte. Det hade blivit för tungt. Men jag tycker att det hade ju funnits folk som hade kunnat hjälpa dem att få umgås ett par timmar hemma om viljan hade funnits….. men icke då.

Jag fotade igenom bilrutan därav lite konstiga blänk i fotot.

Idag flyttar nog kanske Larry då, Pia och Jussa kommer hit, Jussa har tid hos Danne Luthström så efter det kommer de och hämtar honnom. Känns jätte tråkigt samtidigt som det känns helt ok. Han kommer att få ett bra liv! Han kommer att få det bättre, Roffe får det bättre och mitt samvete blir lättare oxå. Jag har ständigt dåligt samvete över att de inte får de promenader som de behöver så ofta. Men jag måste alltid gå två gånger och det finns inte tid till det helt enkelt. Och då blir det att jag inte går alls för vem ska jag välja att ta med! Så hundarna är ju mycket på gården, altanen står på vidgavel från det att det går att ha den öppet tills att jag måste stänga för att det blir för kallt.

Rasmus kisse vill sova lite, den har sovit i min rentvätt i bunke en stund men nu vaknade den och söker Rasmus, det går runt och ropar, den var in i deras rum men ingen Rasmus. Han jobbar så det blir inget mys med honom förrän på eftermiddan. Dn busar mycket med Roffe, hoppas de blir vänner så Roffe har någon när Larry flyttar. Bamsen är för stolt, gammal och envis för att umgås med någon annan än Savannah 😀

Ja ja nu ska jag börja frisera Larry, sätta lite mat och svälla och göra honom fin tills Pia och Jussa ska hämta honom. Danne lovade klippa hans klor igår…. jag gick och la mig vid 23 och då var det ännu inte gjort så då får jag väl titta på det idag. Jag ska dkriva lite direktiv till dom oxå.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: