Folk semestrar

Man märker på passen att folk semestrar än. Det är ännu lite skralt med deltagare. Sen är det en del som gillade zoom men tids nog måste de ju oxå in i lokalen igen. Och nu har vi valt att inte zooma så länge pandemin håller sig i detta skick men blir det förvärrat så är det ju bara att ta upp det igen.

Förbereder för Gold så mycket jag hinner, nu ska jag fixa frillan, fixa djuren och sen skriven jag nån korre, jag är snart klar med dem, några kvar sen är jag i mål. Det år undan bara man tar sig tid…. men det är ju det där med tiden…… Nå jag är ledig i helgen med så kanske jag hinner få allt klart då.

Gårdagens pass var vi 5 st på, roligt hade vi och svettigt blev det. Fast det startade ju med en fadäs, nå inte från min sida men för plattan, helt plötsligt hade jag inga låtar på zin, den sa att jag var offline jo men det är jag ju alltid när jag kör från plattan. Jag vet att jag varit med om det en gång tidigare men då hämtade jag hotspot från min telefon så den kunde få ner låtarna. Men nu var jag tvungen att starta om allt så plopps så var de där igen. Nä nu har jag brådis!!

🌝

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: