Tar stygnen

Kl 07.15
⛅️
13°C

Var ut till poolen och kollade, Danne har nog inte startat mattorna alls under helgen, 21 grader i vattnet 😦 Nå slog på dom nu, kanske de hinner bli lite varmare ialf under veckan så man kan bada igen. Men som ni vet så måste den upp rejält innan jag hoppar i.

Jag läser ju alltid Aftonbladet varje morgon på nätet och jag kan bli så irriterad över dessa tjejer som ska som sitta i redaktionen och fråga ut reportrar som är på plats där det hänt något. De är precis som om de inte lyssnar på vad reportern säger, de kan när fråga om samma fråga flera gånger och precis efter att man fått ett föredrag om just de de frågar efter! Sen är det som om de vill få fram ett drama hela tiden! Usch en del av dom är ju ok men de flesta är såååå dåliga!!!

Jobbat hela helgen, så nu två dagar ledig för omväxlingens skull, inte bara en! Det ska bli skönt! Vi ska upp til mamma imorgon jag och Pia en sväng på dagen. Så det ska bli roligt att få se henne. Hon känner sig så ensam säger hon och det förstår jag hon är.

Idag ska jag bada bastu, vi har världens bästa bastu, en sån aina valmis, den är så underbart härlig att bada i! Jag öppnar bara och börjar kasta, det blir som turkisk bastu. Så skönt och med nå dofter i vattnet, jag har alltid björk så är det så otroligt skönt. Hela familjen har börjat bada bastu, det är inte längre bara jag. Alla badar.

Ja ja nu gå igenom korrar, vi ska ju till Kalix. Larry ska ta stygnen idag och sen börjar det bli dags för hans flytt. Ska bli tomt utan vår disktrasa i soffan, men han får det bättre där hos dom ❤ Jag ska snygga till honom idag, tvätta av hans säng och göra honom startklar för flytt ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: