Mamma ❤️

Kl 07.00
🌥
17°C

Är sommaren slut nu? Ja det blir nog inte så varmt längre perioder mer, mer enstaka dagar då kanske. Inte för att det är kallt direkt nu heller, det är väl mer normalt just nu. 17-18 grader på morgonen det är varmt för att vara här. 12-13 på morgonen är kanske mer normalt för oss. Solen kämpar över molnkanterna för att få komma fram, hoppas dagen blir bra iallafall.

Oh det var så roligt, jag ringde och pratade med mamma igår. Hon var så pigg och kunde föra ett samtal, något hon inte kunnat på länge. Vi pratade om detta med Kalle, jo jag blir ledsen så fort jag tänker på honom sa hon, kvällarna är värst. Jo sa jag det brukar ju vara så att det blir jobbigare på kvällen. Annars mådde hon bra men det är den här halsen sa hon och hon lät tjock i halsen, inte sjuk men tjock på något vis. Jag frågade om hon hade halstabletter, jo sa hon men det blir ju inte att ta dom. Sen pratade vi om begravningen och jag jag sa att Kalles dödsannons var i tidningen, det visste hon inte. Så då sprang en sköterska och hämtade tidningen åt henne så hon fick se. Jag sa att spara den, jo sa hon det skulle hon göra men spara du oxå för säkerhets skull. Sen frågar hon när hon ska flytta då. Ja sa jag vi har ju ställt dig i kö och vi hoppas att det inte tar så länge. Nu börjar ju alla jobba igen efter semestrarna även på kommunhuset så kanske de går igenom sina ärenden nu då. Vi hoppas att det inte ska ta så länge. Jag berättade att vi alla var så glad och att vi väntar på att hon ska få komma. Jo sa hon det ska bli så roligt att få flytta. Jag sa att tänk att vi kan hälsa på henne fast varje dag, gå ut och gå, fara och fika på Taavolagården och fara och äta pizza. Nu har vi ju 25 min fram och tillbaka, jo sa hon det är ju långt det. Hon frågade sen – Nå hur är det med ungarna? Det har hon inte frågat på länge. Jag berättade om Jonte och Nätte och att de snart ska ha barn, bara två veckor kvar. Jag sa att tänk nu får du vara med om även det barnbarnet. Jag berättade att Dennis har en ny tjej Lise från Boden och om att Rasmus tagit studenten, fått körkort och Savannah har en ny kille och de har sommarjobbat båda två. Det var så himla roligt att prata med henne, att hon var så pigg. Det har hon varit länge nu. Hoppas nu hon får komma snart, innan det blir vinter och kallt, vi har mycket att göra där uppe sen.

Jobbet gick bra igår var på några prommisar med gänget. Idag tänkte vi grilla ute bara vädret håller sig. Så jag går ner och handlar sedan när jag börjar jobba, vi får bara bestämma vad vi ska grilla. Jag får fundera lite på vad det ska bli.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: