Inlägg nr 1

Nä nu jäklar, det är den 1 augusti och nu tar vi tag i detta med ett eget zumba inlägg. Jag har ju slarvat lite under de sista veckorna. Men frm idag så blir det 2 inlägg de dagar det behövs.

Jag hann igår göra 6 utan Gold korrarna eller var det kanske 5? Men en tredje del är iallafall gjord, skönt att vara igång med dom. Idag tänkte jag titta om jag hittar vad det nu var jag ville ha till Strong, jag vet att jag tittat ut nytt men sen har det stannat där…. det har varit sommar, Larry, Venus och Kalle….. zumba kids och mycket bad och sol. Så det stannade av men nu jävlar är det dags att ta tag i det oxå. Fitness och toning passet får ligga utan nya denna vecka som kommer. Larry ska till Kalix på måndag och på tisdag åker vi upp till mamma och hälsar på så det blir snävt med tid att träna, jobbar ju dessutom denna helg, lördag och söndag 10-22.

Vi kommer ju få nya ”grannar” i lokalen, euro gym flyttar in. De har börjat bära grejer lite fast om de har tänkt hinna i helg som vi hört så är det liksom no chance! Inga av deras maskiner är flyttade och vad jag hört så är det en hel del.

😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: