Sista juli

Kl 07.30
⛅️
13°C

Då var det den sista juli och nedräkningen kan börja, snart är hösten här! Nå vi kan inte klaga på den sommar som varit. Vi hade ju semester den första perioden, de första 3 dagarna var kalla, typ 15 grader men sen vände det och solen och värmen kom, vi hade de följande 3 veckorna helt kanon väder. Sen kom ju en vecka som var rätt kall och efter det lite varannan dags väder. Men ändå så pass så att poolen hunnit upp till 28 så jag har kunnat bada flera gånger om dagen. Jag tittar just nu på att gräva pool, det finns ett företag här uppe som gör allt…. tog offert från dom.

Jobb idag, börjar kl 10 men kan ta rasten före så jag börjar vid 11 tiden. Ska börja titta på mina korrar idag, behöver ju till på måndag och tisdag. Sen är det dags att byta 1a i Strong oxå. Vi har lite planer på House of Joy för lite nyheter till hösten och så. Vi får se hur vi lägger upp det hela 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: