Tråkväder

kl 06.30
☁️
15°C

Om ni undrar över de två inläggen från tidigare denna månad så hittade jag dom i mina utkast, vet inte varför de inte blivit publicerade. Måste kolla att jag verkligen inte har en dubblett nånstans. Men jag kände att jag vill att de ska publiceras ändå trotts att de nu har några dagar på nacken.

Kallt och molnigt när man kliver upp…. nå det skulle bli lite varmare imorgon, det får vi hoppas på. Jag ska jobba men det är ändå lite roligt att ha bra väder 🙂

Jag brukar ju alltid göra två inlägg, ett om zumban och ett om vardagen. Men nu under sommaren har jag slagit ihop dom och bara kört ett för att spara tid. Jag återgår till två när hösten kommer. På tal om zumba och House of Joy så har jag en till idé som jag ska genomföra…. jag pratade med Nina om det och vi tyckte att det blir nog bra det. Hon funderar oxå över hennes höst aktiviteter….. och faaan måste börja skriva Zumba Gold!!!!! Jag ska gå in och göra ett evenemang så jag sätter lite press på mig själv, då brukar det gå av bara farten. Jag har så många bra låtar till Gold, det kommer att bli en kanon höst. Ja och sen kanske Dans Mixen, kanske det är dags att damma av den oxå. Måste göra en nu warm up där, nu cooldown så funkar de andra låtarna bara att återuppta och byta eftersom.

Lucifer som Rasmus katt heter och Roffe bekantar sig med varann, Roffe är lite rädd för den, den har viftat efter honom ett par gånger. Nu är katten ute lite mer med oss eftersom altandörren är stängd, den har börjat bli riktigt tuff. Den vill ha Roffes säng och knallar bara dit fast att Roffe ligger där och klappar till honom. Roffe försöker redan på håll visa att det här är min, försök inte med det skiter den i och Roffe flyger upp därifrån. Jag tror de kommer att bli kompisar för Roffe försöker bjuda in till lek fast hundar och katter gör ju det på lite olika sätt så de skrämmer varann lite. Larry är ju lugnare i sättet så de två går jätte bra. Katten är inte ens rädd fast att Larry har tratten! Han försöker komma åt och nosa på den och skjuter runt katten inne i tratten men det bekommer inte den, den bara åker med 🙂 Bamse däremot vet inte om han ska gilla den eller inte, men de blir nog polare tillslut de med.

Ja ja dags för hårfix, facebook och sen jobbet. Ska kolla graderna nu, klockan är 8 nu, ja se där det har stigti med 2 grader 🙂 Men det blir nog inte bad för mig idag. Tänk om vi hade en nedgrävd pool med tak och elvärmare, då hade jag kunnat plaska runt där utan att frysa även dagar som såna här…..

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: