Mitt väder 2/7

Oh vad underbart, solen fortsätter att skina över norrbotten! Jag har idag suttit ute och läst tidningen ute på altanen och myst, riktigt skönt. Det är redan nu 21 grader ute och klockan är 08.30. Jag har varit och slagit igång värmarna. Vi slår alltid av dom till kvällen för de pumpar bara in kallvatten i poolen annars. Men nu var det varmt och skönt vatten som kom i när det legat en stund uppe på taket och blivit varm.

Savannahs teoriprov (AM) närmar sig och jag sitter och gör nya frågor, hon behöver mer struktur så upplägget måste bli lite annorlunda för att hon ska orka hålla koncentrationen, så det jäklar vad jag ska kunna körkorts teori innan hon oxå fått sitt B körkort. Ja ja nu ska jag fortsätta med det så ja kan vara ute sedan.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: