Sista dagarna?

kl 07.00
☀️
21°C

Underbart väder igår igen. Värmen steg till 28 i poolen så jag hoppade i efter jobbet, njöt en stund för mig själv. Käkade, gick igenom korrar och tog en snabb siesta på soffan. Sen var det att dra iväg på Cape East för mitt toning pass. Vi var 6 anmälda från oss och ingen från hotellet. Men det blev ett litet drag i poolen och runt om som på måndag.

Idag blir det mitt sist kids pass i Sommar i parken. Vi tänkte köra någon grande finale men det har onekligen varit mycket nu under veckan så jag har inte ens hunnit tänka ut något. Hjärnan surrar nu på högvarv…. får se om jag kan hitta på något så här i sista minuten. Hon är ju så rolig Christa, sätt på dig vaikka en peruk eller nått, jo jag filmar, det blir bra. Men får se vad jag hittar på, det blir ju helt klart improviserat 😀 Efter det blir det att lata sig på altanen, nå ja jag måste på banken innan det. Det har blivit nått helt galet på i min Kivra app, den vill ansluta Savannahs konto dit, betalningar har inte gått igenom, nä tacka för det!

Det går framåt för Larry, såret vätskar lite men det är klart, inget var eller så men man ser att det ligger vätska under huden. Får se om de måste sätta in ett dränage eller om det räcker med penicillin? Men han har inte feber, han mår bra. Det är inte geggigt eller nått sånt, annars fint förutom att det rinner vätska från det. Nå vi får se vad de gör, vi ska ju till Kalix på måndag för stygn borttagning.

Nu ska jag strax ut i solen, undrar om det är de sista dagarna nu med sol och värme som vi har nu? De har ju lovat kallare redan till helgen, sen vad det ser ut som så blir det inte sån värme som vi haft. Jag tänkte att nästa helg då jag är ledig så ska jag börja ta ner poolen, då är vi ju i mitten av augusti och solen räcker inte till för att värma den. Vi har ju bara värmemattorna ingen el kopplat till den.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: