Det går framåt

Kl 06.00
☁️
12°C

Det går framåt för Larry, han piggnar till mer och mer för varje timme hölt jag på att säga. Men det var stor skillnad igår. Klockan 07 när jag gav första portionen mat så var han lite små seg och trött. Sen klockan 10 när han fick mat andra gången och vi gick ut på en 5 minuters prommis (det är det han får gå just nu) då bajsade han, puuuuh, jag var lite oroad eftersom han inte sket alls under tisdagen. Han var så glad, man märker att han själv märker att han mår bra igen, han till och med skuttade lite. Då kändes det som om att yes detta kommer att bli bra. Han har ju ett matschema som heter duga med motion i lika takt så det här kommer bli bra. Han kommer vara smärt när Pia och Jussa tar över 🙂 Det är så roligt han är efterlängtad hos dom, det är fullt med planer för hur de ska göra, hur andra ska vara mot honom, vad han ska få göra, hur han ska få leva. Han kommer att vara kungen i falmiljen, precis som de vill vara, de vill vara mittpunkten, en likvärdig familjemedlem, de blir sårade om de inte får vara det. Här kommer han att få vara det till 300%

Jobbade första dagen igår….. kändes bra, det var som om man inte varit borta alls, det var bara att ta upp där vi slutat. Det var hur bra som helst. Idag börjar jag jobba kl 11 och jobbar till 15.30, sen pass på kvällen. Jag älskar sommaren men längtar nästan till hösten då allt blir normalt igen! Jag måste börja skriva mina korrar till Gold så jag kan starta upp den i september men det känns lite faaaan var ska detta gå, hur ska detta sluta?! Kommer pandemin att ta fart igen till hösten? Nu skenar den i Spanien, Storbritanien och var det nu var. Kommer folk att våga anmäla sig i och med att vi är i lokalen?

På tal om pass i lokalen så sa jag upp min zoom igår. Men jag är villig att ta upp den igen på en gång om det krävs. Det kändes faktiskt lite vemodigt, jag har ju kört på zoom sen september tror jag. Hade mitt första pass i lokalen i tisdags utan datorn… ingen att vråla till hur går det på zoom, går det braaaa??? Fördelen med zoom var ju att man såg sig själv hela tiden och hur man gjorde rörelser och så. Nå vi håller tummarna att pandemin stannar av, för man ska inte sticka under stolen med att det var skönt att inte behöva ställa upp datorn, koppla i allt, ställa in zoom mobben, kolla att alla fått länk, hålla koll på om någon vill in som glömt eller inte hann boka sig osv. Det var ju bara att plugga i plattan och sen köra 🙂

Nä nu ska jag klä på mig, föra Savannah till skolan, Larry har fått sin första måltid och står nu och tigger av Savannah, kommer det inget här nu??? Nähä han gav upp och gick och la sig, här fick man inget 🙂 Sen gå igenom dagens korrar innan jag ska iväg till jobbet kl 11. Oj se där solen behagar titta fram och det är redan 14 grader ute, se där, kan bli en bra dag ändå.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: