Inte sovit

Kl 06
🌧
12°C

Japp då börjas det, jag har inte haft en enda vaknatt under semestern vad jag kommer ihåg. Jag har inte sovit så bra alla nätter men jag har inte vakat. Inatt vaknade jag när Danne kom i säng vid 02.30 och sen efter en kvart kom Ramsus hem, då steg jag upp, kände att jag är pigg och kommer inte att somna om. Pratade med Rasmus en stund, Emil och tjejen var oxå in här. De drog iväg till Luleå och Rasmus gick och la sig. Jag tog Roffe med mig och la mig på soffan. Glottade nån tråkig filmer och sen vid 06 steg jag upp. Läste Aftonbladet, käkade en macka, kollade lite på fb. Vid 07 gick jag tillbaka på soffan, då kände jag att jag började bli trött så jag bestämde mig för att försöka sova ett par timmar, vilket jag gjorde.

Vi var till Böle igår, jag Rasmus och Danne, Savannah valde att stanna hemma och fria. Vi åkte först upp till Bettan och Hasse och sen ner till Vivvi och Nattis respektive hus och kollade in dom. Vi har inte sett deras hus, jätte fina var dom. Nattis har köpte en 60 tals villa som hon håller på att repa upp. Det kommer bli jätte fint när hon är klar. Mycket vågat av henne med tanke på att hon är själv med allt. Vivvi har köpt ett större torp byggt nångång på 30 talet, helmysigt hus. Kök, vardagsrum och en liten toa nere och uppe sovrum, ett mindre rum och sen en stor toa. Jätte fint, Adde hade ett litet eget hus på gården, så han hade sin egen lilla stuga där. Vi började rulla hem vid 14.30 tror jag. Vi stannade så klart i Sangis och käkade, vi äter alltid där när Rasmus är med. Fast nu hade de bytt ägare, men de fick klart godkänt de nya ägarna oxå när det kommer till maten. De försökte sig på ett lite originellare upplägg men det föll lite på att drickorna var som vanligt i burkar, borden och omgivningen är ju inget rolig heller. Man tänkte väl inte så mycket på just de under förra ägarens ansvar eftersom det var en grill då med hamburgermål och pizzor.

Vi kom hem, tog en liten siesta, Dennis kom och jag klippte honom. Danne tvättade Bubblan, det skulle ju bli lite spontan cruising. Vi for och handlade jag och Danne, tog ett par varv, cruisingen var i full gång. Annika och Tomas kom förbi, vi surrade och garvade som vanligt. Sen drog vi ut på några nya varv runt staden i bubblan. Den väcker som vanligt många leenden, många tummen upp, alla gillar bubblan, många ropar kvällens snyggaste bil, många vill fota och nu hade vi inga väskor eller annat på taket som vi brukar. Vi kom hem redan efter 23. Då tyckte jag det hade börjat glesa av redan med bilar. Men mycket folk var det i farten, många bilar. Det kändes nästan som normalt igen ❤

Filmen tagen av Anne Angeria ❤

Larry den lymmeln har ätit nått igen, han har spytt flera gånger, denna gång misstänker jag det är en toarulle, han bar omkring den i förrgår men han brukar inte äta dom. Men nu verkar det inte bättre! Det blev en hel del tvätt av filtar, kuddar, soffkuddar osv. Nu torkade jag upp en pöl i hallen. Nå vänder det inte snart så måste vi åka in med honom och kolla vad det kan vara denna gång. men han äter sockar, träjox, rötter, ja det mesta man kan tugga i sig! Det brukar ta honom några dagar efter han ätit nått olämpigt att få ut det. Men nu tycket jag det pågått lite länge… han är hängig och äter inte, men så brukar det vara….. nå får se efter idag om det vänder annars är det bara att ringa veterinär imorgon.

Usch hoppas värmen kommer tillbaka snart men näste vecka skulle vara kallare…. men sen måste den komma igen.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: