Våndas

Kl 07
🌤
19°C

Igår var en hemma dag, var bara iväg snabba svängar på stan. Danne joxar på med altanen, nu har han övergått till räcket…. stolparna till ”taket” som skulle på grillplatsen blev fel så det la han ner just nu. Kanske det blir sen? Han har ju sin ADHD och har svårt att ta upp nått om det bli fel, då börjar han med nått annat och så får jag tvinga honom tillbaka till det som inte är klart för att han ska orka ta itu med det oxå. Så får se då om det blir i sommar eller om det får vänta tills nästa sommar. Virket är ju så jävla svindyrt just nu så många väntar med att bygga. Så får se då vad han tänker.

Idag blir det att åka till Råneå och hälsa på, ska bli riktigt roligt. Vi tänkte åka vid 11, så vi är där vid 12. Rasmus har tjatat om det han vill verkligen dit. Fast om jag vore honom hade jag tvättat bilen innan 🙂

Usch jag börjar jobba på måndag….. jag våndas……. usch, det blir inget vidare kul det. Jag är inte redo, jag vill vara leeeedig!!!! Ja ja nu ska jag kolla ut lite korrar……

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: