Vilken dag

Kl 06
☀️
14°C

Alltså vilken dag jag hade igår! En riktig skit dag! Vi skulle ju till Sunderbyn, Savannah hade läkartid. Och eftersom vi skulle köra med min bil så måste jag köra själv, den är ju så liten, i baksätet är det rena rama tortyren att åka längre sträckor. Jag blir ju så trött när jag kör, till Kalix är nästan max. Sen måste jag börja spärra upp ögonen, ta bort glasögonen, sätta på dom igen, klappa mig i ansiktet, öppna ett fönster osv. Det hjälper inte att jag stannar och går ut en stund, det gör jag om det är riktigt jobbigt. Det är det att jag bara somnar, jag är som inte medveten om att jag stängt ögonen, det har hänt ett par gånger.

Jag har ju jätte svårt att sova, det händer ju att jag är vaken nästan en hel natt oxå. Jag somnar sällan före 01 och 02. Så kvällen innan tänkte jag att japp nu ska jag vara ordentlig, jag gick och la mig före 22 och tog två sömntabletter, den som fått dom ska ta 3 vid behov. Somna gjorde jag men fy fan vad hemsk gårdagen blev!!! Jag var så jävla trött när jag vaknade så jag var tvungen att gå ut på en liten prommis, det hjälpte inte, jag blötte ansiktet, det hjälpte inte, drack massor av kaffe, det hjälpte inte, inte dusch, mat, inget. Danne var tvungen att komma med och köra! Jag tog med mig kuddar, jag satt på en hade en bakom ryggen och satt tvärs över baksätet. Det gick bra ett tag, sov hela tiden. Sen vaknade jag till i Töre, bytte ställning, sov igen. Så där höll jag på! Efter läkarbesöket var vi och käkade på Subway och sen for vi hem, Savannah intog baksätet. Jag sov hela vägen hem nästan. Vi handlade och lagade mat, sov en timme i trädgårdsmöblerna. Annika och Tomas kom. De var har över en timme, när de for gick jag på soffan och fortsatte sova! La mig i säng vid 24 och somnade på en gång! Aldrig mer säger jag att jag tar nått sånt! Dom var ju hemska!!!!

Idag vaknar jag 06 och är pigg som en mört, gud vad skönt. Solen skiner och det är min sista helg på gång av min semester. På måndag börjas det, tillbaka till jobbet…. känner mig inte riktigt redo för det!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: