Vädret fortsätter

Kl 07
☀️
20°C

Körde mina korrar på morgonen direkt så att jag kunde lägga undan de från skallen. Sen pyssade jag lite med poolen, rengjorde vattenlinjen och sånt, håvade skräp. Fast vi har ju så bra pump nu så det blir inte så mycket. Sen på kvällen efter mitt pass så satte på vatten att fylla på lite….. hölt på att gå illa ser jag idag. Jag glömde slangen men Danne tog bort den men det blev i sista minuten, 1 cm till och det hade vart över så den första som går in kommer att skvalpa vatten över kanten!! Ooooops då har man lärt sig att inte sätta i slangen sent!

Annars hängde vi med Petra och Janne här hos oss, badade, solade, pratade och klippte ner mina palettblad, det ena hade blivit hur jäkla stor som helst, kunde inte ens ha den stående i fönstret mer, den tog upp hela fönstret! Pia kom oxå en sväng och gjorde sig iordning för middag med tjejerna från jobbet. Hon är ju panshis nu men de har lotto ihop och det var det gänget som var ut igår. Sånt är ju alltid roligt och få träffa gänget igen.

Fick ett mess från Johanna på Cape East igår, hon var intresserad av att ha lite zumba där. Så jag var upp och pratade med henne en sväng. Jag ska test köra från dom några gånger så får man se om det blir några intresserade. Det blir ju lite mer omständigare att dra upp alla sticks dit men men det går, jag har ju släpat runt mina grejer i flera år så allt går, allt för zumban ❤

Vi körde ute igår, det var riktigt skönt, solen gick i moln efter halva passet så vi hade inte den gassande på oss hela tiden. Det var riktigt roligt, jag hade en ny tjej som riktigt släppte lös, hon hoppade och skuttade och riktigt kände musiken, härligt att se.

Ja ja nu fixa frillan och sen ut i solen, inga pass idag, bara lata mig resten av dagen…. nä nå lite tvätt och sånt blir det förstås.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: