Uppe med tuppen

Kl 07
☀️
20°C

Ja taas, jepp strax efter 06 var det rise and shine. Jag ser till att ungarna vaknar till sina jobb, Rasmus stiger upp men Savannah har lite svårare att vakna själv. Men jag gillar ju att vara vaken tidigt så spela roll, då hinner jag göra mitt innan klockan är 10.

Det som igår startade igår med moln vände om och blev en kanon dag. När jag kom ner på stranden och skulle ha mitt kids pass så var det full sol. Alla har börjat få semester och det var bara 2 barn till att börja med, sen dök det upp två till och efter ett tag 3 till så det blev ändå ett litet gäng innan jag var klar. Från och med nästa vecka är det på Onsdagar för jag börjar jobba.

Efter det for jag hem och packade väskan, hämtade Annika och vi drog iväg till Seskis, Solåsen närmare bestämt. Anette, Agnetha och Nina N kom oxå, vi hade riktigt trevligt tillsammans, mycket skratt, mycket kvinnoprat, vi har ju alla kommit upp en bit i åldern, men där leder jag med mina snart 56 år. 3 timmar på stranden och sen hem.

Zumba Fitness på kvällen i lokalen, svettigt som bara den. Vi valde att vara inne, förra veckan kokade vi nästan på Gobs terrass. Men skönt är det ju, kanske vi är ute ändå idag. Nå ska göra en efterforskning på vad folk vill. Efter passet kom jag hem och slängde mig i poolen, så skönt…. låg och gubbade en stund. Sen var det dags för lite bastu och sen somnade jag som en stock på soffan. Klockan säger att min natt varit bra både återhämtning och sömnstatus. Så det gick kanon att sova på soffan, v har ju en fläkt som går hela tiden där med.

Idag blir det nog hemma häng om jag inte går ner på vår egen strand en sväng….. den har lovat en riktigt fin dag idag med. Imorgon hade de lovat regn men det ser jag står på torsdag nu. Rasmus hade hört att det ska bli nån spansk värme som drar in över oss så han valde att sova i gamla zumba rummet. Måste bara gå och köpa en större madrass till honom. Han sover nu i en liten säng extra säng, det är alldeles för litet, den är bara 80 cm bred. Så jag går på Rusta nu på morgonen och köper en uppblåsbar.

Ja ja nu köra Savannah till jobbet, fixa frilla, köra korrar så är jag klar för förmiddagen 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: